Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  79,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Practica judiciara

Anul apariției: 2010

Nr. pagini: 904 pagini

ISBN: 978-973-127-421-8

Categorii: Drept administrativ, Drept

Descriere

Această carte cuprinde elemente importante în privinţa realizărilor şi perspectivei activităţilor de referinţă din domeniul controlului entităţilor publice. Cadrul legal de organizare şi funcţionare, modul de realizare şi rezultatele unui control eficient reprezintă componente menite să rezolve priorităţile economice şi sociale ale unei ţări cu resurse şi disponibilităţi reduse pentru cheltuielile publice.

Lucrarea Controlul entităţilor publice oferă o analiză cuprinzătoare şi profundă şi se doreşte o sinteză practică pentru a asigura celor interesaţi asistenţă şi informaţie în domeniu. Cu toate că are în conţinutul său elemente de strictă specialitate referitoare la întreaga sferă a controlului, lucrarea este de interes general în cadrul sistemului de prevenire şi acţiune împotriva neregulilor sau pentru situaţiile privind recuperarea pierderilor rezultate din neglijenţă.

Tematica este abordată printr-o analiză profundă şi aceasta rezultă după parcurgerea pasajelor referitoare la coordonatele controlului. Claritatea expunerii se bazează pe o prezentare logică a datelor pe fondul de informaţii studiat, într-un număr impresionant de capitole specifice. Lucrarea se remarcă prin valoarea conţinutului său, prin varietatea formulărilor şi apare ca un rezultat impresionant şi unic prin larga sa cuprindere.

Apariţia lucrării Controlul entităţilor publice nu reprezintă o întâmplare, ea este rezultatul preocupărilor pentru cercetare, informare şi perfecţionare a unui colectiv de autori coordonaţi cu străşnicie de către av. prof. dr. Dumitru A.P. Florescu.

Mircea Popescu
Vicepreşedinte al Curţii de Conturi a României




Comandă online Controlul entitatilor publice la 79,00 lei scrisă de Petre Florescu, tiparită la editura Universul Juridic face parte din colecția Practica judiciara. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Controlul entitatilor publice nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.