Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  30,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Coordonator(i):

Editura:

Anul apariției: 2010

Nr. pagini: 340 pagini

ISBN: 9789733026327

Categorii: Culegeri de probleme, Matematica, Învățamânt - Educație, Manuale scolare

Descriere

Matematica mondială evoluează cu viteză incredibilă în diverse direcţii, adesea greu previzibile. Majoritatea dintre noi vedem doar o porţiune mică din acest aisberg. Ne referim la acea porţiune care intră în atenţia elevilor prin profesorii lor inimoşi.
Este o plăcere pentru mine să recomand această carte scrisă de adevăraţi profesionişti, autori de manuale şi cule-geri de probleme, bine primite şi apreciate.
Lucrarea conţine un set variat de exerciţii şi probleme de algebră şi analiză matematica în concordanţă cu programa de studiu pentru clasa a XII-a. Prin soluţiile complete şi suges-tiile metodice la majoritatea exerciţiilor şi problemelor propu-se, culegerea reprezintă un instrument extrem de util elevilor în pregătirea lor individuală.
Lucrarea poate fi folosită cu succes în activitatea curentă la clasă, pregătirea examenului de bacalaureat şi cea a concursurilor şi olimpiadelor şcolare. De asemenea, vine în sprijinul studenţilor şi profesorilor tineri care se pregătesc pentru gradele didactice şi concursurile de ocupare a cate-drelor din învăţământ.

Prof. univ. Dr. Dan Brânzei
Universitatea „Al. I. Cuza” Iaşi


Comandă online Exercitii si probleme de algebra si analiza matematica, clasa a XII-a la 30,00 lei scrisă de Catalin-Petru Nicolescu , Constantin Chirila , I.V. Maftei Mihai Haivas, tiparită la editura Didactica si Pedagogica. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Exercitii si probleme de algebra si analiza matematica, clasa a XII-a nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.