Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  9,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Editura:

Colecția: Mancaruri si bauturi

Anul apariției: 2011

Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică, Gastronomie, Diverse

Descriere

Produsele din lapte sunt de importanta maxima in alimentatia noastra zilnica. Nu trebuie mereu cumparate de la magazin pentru ca ele pot fi preparate de noi insine. Daca ne asiguram o sursa de lapte (cumparat sau de la propriile animale) putem usor concura cu oricare dintre comercianti. In aceasta carte gasiti: informatii de baza pentru prelucrarea laptelui,multe exemple practice cu indicatii pas cu pas,retete clasice si de specialitati.

Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.


Comandă online Produse lactate. Tehnologii si retete de obtinere la 9,00 lei, tiparită la editura MAST face parte din colecția Mancaruri si bauturi în anul 2011. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Produse lactate. Tehnologii si retete de obtinere nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.