
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 9,00 LEI
Editura: MAST
Colecția: Mancaruri si bauturi
Anul apariției: 2011
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică, Gastronomie, Diverse
Produsele din lapte sunt de importanta maxima in alimentatia noastra zilnica. Nu trebuie mereu cumparate de la magazin pentru ca ele pot fi preparate de noi insine. Daca ne asiguram o sursa de lapte (cumparat sau de la propriile animale) putem usor concura cu oricare dintre comercianti. In aceasta carte gasiti: informatii de baza pentru prelucrarea laptelui,multe exemple practice cu indicatii pas cu pas,retete clasice si de specialitati.
Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.
Comandă online Produse lactate. Tehnologii si retete de obtinere la 9,00 lei, tiparită la editura MAST face parte din colecția Mancaruri si bauturi în anul 2011 categorie Industrie alimentara, Știința și Tehnică, Gastronomie, Diverse. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Produse lactate. Tehnologii si retete de obtinere nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Afumaturi - Pastrama - Carnati. Carne de porc, vita, pasare si vanat
MAST
Franz S. Wagner
978973122495
160 pagini
An: 2009
CIDRU, vin de pere, rachiu si calvados
MAST
155 pagini
An: 2012
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Bucatarie. Retetar general
National
Violeta Borzea, Dan Chiriac
890 pagini
An: 2008
Aperitive (Clementina Petra)
Tehnica
Clementina Petra
182 pagini
An: 1969
Sfaturi pentru gospodine
Gutinul
158 pagini
An: 1993
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
20 Retete de prajituri alese
Sport-Turism
Victor Partan
9786069415047
44 pagini
An: 2021
Torturi
Ceres
Irina Dordea
174 pagini
An: 1970
Norme de prevenire si stingere a incendiilor la exploatarea instalatiilor si constructiilor din industria chim
Ministerul Industriei Chimice
474 pagini
An: 1977
Manualul apicultorului (editia a VI-a)
Asociatia crescatorilor de albine din Romania
398 pagini
An: 1986
Viticultura Practica (Ionescu, Editie 1934)
Propasirea Agriculturii
Al. P. Ionescu
224 pagini
An: 1934
Constructii metalice
Didactica si Pedagogica
Constantin Dalban
868 pagini
An: 1983
Echipmente electrice
Didactica si Pedagogica
Nicolae Gheorghiu
326 pagini
An: 1981