Disponibilitate:  în stoc

Preț:  15,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Editura:

Colecția: Secretele bucatariei

Anul apariției: 2010

Nr. pagini: 144 pagini

ISBN: 978-973-675-961-1

Stare: de anticariat (foarte buna)

Categorii: Gastronomie, Diverse

Descriere

Fragede şi delicate, cărnurile albe sunt tot mai apreciate în meniul cotidian: mielul, iedul, păsările, porcul şi viţelul se pot prepara în fel şi chip. Peste 50 de reţete italieneşti, internaţionale şi de autor, însoţite de fotografii de excepţie, vă prezintă variate modalităţi de preparare a cărnii albe. Recomandări ale unor mari bucătari şi secţiunea „Sfaturi utile“ – pentru alegerea, tăierea şi tehnicile de bază în gătitul cărnii – vă îndrumă în prepararea unor feluri apetisante şi pline de savoare. în plus, sunt menţionate vinuri străine sau româneşti potrivite fiecărei reţete.


Comandă online Carne alba- Secretele bucatariei, vol. 1 la 15,00 lei, tiparită la editura Litera face parte din colecția Secretele bucatariei în anul 2010. Livrare din stoc cu plata ramburs sau online cu cardul.