Disponibilitate: în stoc
Preț: 15,00 LEI
Editura: Litera
Colecția: Secretele bucatariei
Anul apariției: 2010
Nr. pagini: 144 pagini
ISBN: 978-973-675-961-1
Stare: de anticariat (foarte buna)
Categorii: Gastronomie, Diverse
Fragede şi delicate, cărnurile albe sunt tot mai apreciate în meniul cotidian: mielul, iedul, păsările, porcul şi viţelul se pot prepara în fel şi chip. Peste 50 de reţete italieneşti, internaţionale şi de autor, însoţite de fotografii de excepţie, vă prezintă variate modalităţi de preparare a cărnii albe. Recomandări ale unor mari bucătari şi secţiunea „Sfaturi utile“ – pentru alegerea, tăierea şi tehnicile de bază în gătitul cărnii – vă îndrumă în prepararea unor feluri apetisante şi pline de savoare. în plus, sunt menţionate vinuri străine sau româneşti potrivite fiecărei reţete.
Comandă online Carne alba- Secretele bucatariei, vol. 1 la 15,00 lei, tiparită la editura Litera face parte din colecția Secretele bucatariei în anul 2010. Livrare din stoc cu plata ramburs sau online cu cardul.
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
Bucataria fara bucatarie
Solteris
Rodia Tilianu
140 pagini
An: 1995
Carte de bucate macedonene, VI (Editie bilingva)
Macedoneanul
9786068252636
29 pagini
An: 2007
Torturi
Ceres
Irina Dordea
174 pagini
An: 1970
Miine avem invitati
Ceres
Smaranda Sburlan
126 pagini
An: 1970
Lucescu
Gazeta Sporturilor
Ioan Chirila
194 pagini
An: 2009
Muzeul National Cotroceni
Redactiei publicatiilor pentru strainatate
176 pagini
An: 1993
Jocuri pentru copii si tineret
Tineretului Cultura Fizica si Sport
478 pagini
An: 1956
Ghidul tehnoredactorului. De la print la eBook
Sitech
Vlad Puescu
224 pagini
An: 2013
Monografia comunei Bratovoiesti
Sitech
Laurenţiu Puicin
310 pagini
An: 2012