Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  100,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Diseminare / Promovare

Anul apariției: 2006

Nr. pagini: 143 pagini

ISBN: 978-973-96001-2-5

Categorii: Pomicultura, Agricultura, Știința și Tehnică

Descriere

Catalogul arborilor şi arbuştilor ornamentali din pepinierele ICAS are ca scop principal promovarea produselor şi serviciilor oferite de Institutul de Cercetări şi Amenajări Silvice (ICAS) în domeniul arboriculturii ornamnetale.

Acest catalog se adresează celor care doresc să utilizeze material dendrologic ornamental de calitate, adaptat condiţiilor de sol şi climă din ţara noastră, pentru crearea de spaţii verzi noi sau pentru reamenajarea şi completarea celor existente.

ICAS are peste 70 de ani de experienţă în producerea de material dendrologic ornamental şi este una dintre instituţiile româneşti cu cele mai importante contribuţii la dezvoltarea arboriculturii ornamentale autohtone. în prezent, în cele cinci pepiniere ale ICAS sunt produşi anual peste un milion de puieţi din peste 100 de specii şi varietăţi de plante lemnoase, care sunt comercializaţi în diverse sortimente şi forme de prezentare. De asemenea, specialiştii ICAS oferă servicii de proiectare, de execuţie şi de întreţinere a spaţiilor verzi, precum şi acordarea de consultanţă tehnică de specialitate.

Catalogul este structurat pe trei părţi: i) o scurtă prezentare a ICAS; ii) o prezentare succintă a celor cinci pepiniere ale ICAS destinate producerii de material dendrologic ornamental: Simeria, Dobra, Ştefăneşti-Ilfov, Cornetu şi Bărăgan; iii) prezentarea a 106 specii lemnoase ornamentale grupate pe următoarele categorii: arbori de conifere (19 specii), arbuşti de conifere (20 specii), arbori de foioase (26 specii), arbuşti de foioase (36 specii), liane (4 specii) şi subarbuşti (1 specie).


Comandă online Catalogul arborilor si arbustilor ornamentali din pepinierele ICAS la 100,00 lei scrisă de Corina Coanda, tiparită la editura Tehnica Silvica face parte din colecția Diseminare / Promovare. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Catalogul arborilor si arbustilor ornamentali din pepinierele ICAS nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.