Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  16,35 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2011

Categorii: Psihologie aplicata, Psihologie

Descriere

Esti un profet? în Biblie citim despre oameni care aveau darul profetiei. în timpurile moderne, câtiva dintre cei mai de succes directori executivi din lume au scris despre cum si-au urmat instinctele spre a avea succes. Un colegiu important de inginerie a condus un studiu timp de 10 ani, prin care a descoperit că directorii executivi care au succes sunt mai buni la a ghici ce numere aleatoare va selecta un computer în viitor.

Ce este profetia? Este un cadou doar pentru câtiva? Este ceva predestinat copiilor favoriti a lui Dumnezeu? Este o abilitate pe care toti avem potentialul să o dezvoltăm?

Putem deveni, cu adevărat, profeti?

Aici sunt răspunsurile. în această fascinantă carte, Jose Silva, autorul si savantul recunoscut mondial, creatorul revolutionarului Sistem Silva, studiază fenomenul profetiei Pentru a întelege trebuie să considerăm scopul vietii si rolul nostru pe Pământ.

Nimeni nu este mai calificat decât Jose Silva să întreprindă sarcina de a explica profetia – ce este si cum să o dezvoltăm.


Comandă online Anticiparea viitorului la 16,35 lei scrisă de Jose Silva, tiparită la editura ESP System în anul 2011. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Anticiparea viitorului nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.