Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  29,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Nautilus SF

Anul apariției: 2011

Nr. pagini: 552 pagini

ISBN: 9786065792371

Categorii: Science-Fiction, Beletristică și critică, Science-Fiction & Fantasy

Descriere

Prezentare de carte Connie Willis - Vanturile de la Marble Arch. The best of Connie Willis

Willis a adunat, de la începutul anilor ’80 încoace, mai multe premii Hugo şi Nebula decât orice alt autor de SF.


Cele unsprezece bijuterii incluse în volumul Vânturile de la Marble Arch (dintre care şapte laureate cu premiile Hugo şi/sau Nebula) acoperă o varietate de subiecte şi generează o paletă bogată de stări sufleteşti şi au în comun, majoritatea, un umor discret şi în acelaşi timp savuros, care îi adaugă prozei scurte absolut emoţionante şi profunde semnate de Connie Willis o nouă dimensiune, destul de rar întâlnită în literatura science fiction.


Povestirile din volumul Vânturile din Marble Arch au obţinut două premii Hugo, două premii Nebula şi un premiu Locus.


Condeiul dezinvolt, pentru care satira şi ironia sunt blânde numai în aparenţă, te îndeamnă să întorci pagina şi să aluneci când în Cretacicul târziu, când în Londra celui de-al Doilea Război Mondial, când pur şi simplu în cosmos.


Connie Willis scrie atât de bine, încât până şi cei care nu sunt amatori de SF vor găsi puncte de interes în textele ei. Asta pentru că sunt incitante, spirituale şi mai ales delicios de provocatoare.


Comandă online Vanturile de la Marble Arch. The best of Connie Willis la 29,90 lei scrisă de Connie Willis, tiparită la editura Nemira face parte din colecția Nautilus SF. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Vanturile de la Marble Arch. The best of Connie Willis nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.