Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  87,20 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Idei de afaceri

Anul apariției: 2011

Suport: CD

ISBN: 978-973-722-690-7

Categorii: Afaceri, Economie, Cosmetica, Diverse, Prezentari pe suport electronic - CD/DVD

Descriere

O afacere cu produse cosmetice 100% naturale este una sigura si profitabila. Ea prezinta mai multe avantaje:

1.Pe produsele de ingrijire 100% naturale te poti baza pentru ca pot fi facute chiar de mana ta, in interiorul locuintei tale, stiind concret ce ingrediente folosesti.


2.Produsele naturale nu prezinta riscuri asupra sanatatii


3.Piata acestor produse este intr-o continua crestere, deoarece din ce in ce mai multe persoane se reorienteaza catre acestea, refuzand produsele cosmetice artificiale, facute din tot felul de chimicale, ce pot avea efecte negative asupra pielii si a sanatatii in general.


Piata de desfacere cuprinde de la targuri si expozitii cu vanzare pana la magazine online sau traditionale specializate strict pe produse de ingrijire naturale.

4.O afacere cu produse homemade 100% naturale se demareaza usor, intai produci pentru familie, pentru prietenii si vecinii tai, apoi, dupa ce capeti experienta, te extinzi. Produsele bio sunt vazute ca niste produse de lux, de calitate si sigure, de aceea toata lumea vrea sa se rasfete cu ele.


Comandă online Cosmetice 100% naturale la 87,20 lei scrisă de Zenobia Badescu, tiparită la editura Rentrop&Straton face parte din colecția Idei de afaceri. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Cosmetice 100% naturale nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.