Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  79,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Idei de afaceri

Anul apariției: 2011

Suport: CD

ISBN: 978-973-722-659-4

Categorii: Afaceri, Economie, Prezentari pe suport electronic - CD/DVD, Diverse

Descriere

Ce produse handmade puteti realiza? Gama este extrem de variata. CD-ul - Cum sa incepi o afacere cu produse handmade va arata cum sa realizati: accesorii, martisoare, decoratiuni, podoabe, cadouri, felicitari, invitatii, lumanari, papusi, genti, curele, portofele. Fiecare dintre acestea sunt tentante ca afacere.

Unde si cum puteti vinde un produs handmade? Caile prin care puteti vinde un produs handmade sunt multiple. Cel mai important pas este alcatuirea unui portofoliu de clienti, cu ajutorul prietenilor sau a reclamei accesibile. Primii clienti de obicei sunt rude, prieteni, colegi. Alte variante de vanzare: magazine specializate pentru produse handmade, magazin online, targuri, prezentari.

Cat puteti castiga? Veniturile depind foarte mult de implicarea dumneavoastra in afacere. Puteti porni pe acest drum cu o suma foarte mica, din care sa va asigurati doar materia prima, cateva scule si materialele informative. Toate acestea ar putea costa doar 150-200 lei. Venitul obtinut il puteti reinvesti.

De unde luati materialele? Procurarea materialelor pe care do riti sa le folositi pentru confectionarea martisoarelor, gablonturilor, bijuteriilor, accesoriilor textile si a altor obiecte decorative nu este o problema. Sunt componente pe care nu le gasiti in natura, dar le puteti procura simplu de la cateva firme care s-au specializat in aceste domenii si care isi expun marfa in magazinele lor online. La fel si in cazul sculelor si chiar al unor sfaturi si tehnici de folosire. Nu trebuie decat sa alegeti.



Comandă online Cum sa incepi o afacere cu produse handmade la 79,00 lei scrisă de Zenobia Badescu, tiparită la editura Rentrop&Straton face parte din colecția Idei de afaceri. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Cum sa incepi o afacere cu produse handmade nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.