
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 22,00 LEI
Autor(i): Bogdan ULMU
Editura: BCC Publishing
Anul apariției: 2012
Nr. pagini: 256 pagini
ISBN: 9786069300022
Categorii: Gastronomie, Diverse
Acest reţetar nu se vrea nici exhaustiv, nici ideal. Nu se adresează gospodinelor cu experienţă, dar nici celor începătoare.
El cuprinde o selecţie din reţetele preferate ale celui care, de peste trei decenii trudeşte prin restaurantele ţării (şi nu numai ale ţării), prin bucătăriile personale (şi nu numai), prin colţurile de ziare şi reviste, pe platourile TV, în scopul reînvăţării acestei atât de simple (şi atât de complicate) arte culinare.
Vei găsi în micul meu volum, cititorule, fel de fel de reţete: mai mult sau mai puţin – cunoscute; mai mult sau mai puţin – ieftine; mai mult sau mai puţin – rapide. Mai mult sau mai puţin – „suportabile”.
Dar simpla lectură a fiecărui fel de bucate te va ajuta, poate, să cunoşti un nou mod de a găti; sau, în cazul în care-l vei aplica, o nouă voluptate gastronomică. în cel mai rău caz, doar te va amuza...
Bogdan Ulmu
O carte de bucate? Un reţetar pentru gospodine mai mult sau mai puţin îndemânatice? Da şi nu. Sau, mai bine spus, nu numai.
Umorul, cultura, verbul sprinten, la fel de savuros ca o ciozvârtă sfârâindă de puicană umplută şi nu în ultimul rând un anumit gen de blândeţe şi generozitate fac din Bogdan Ulmu un adevărat estet al artei culinare.
Oferim cititorilor noştri inedita, nesperata şansă de a avea în bibliotecă una dintre rarele cărţi alese de bucate care se citesc pe nerăsuflate, în felul în care se citeşte un roman captivant.
Iar după ce veţi fi citit şi ultima pagină, puteţi alege să vă duceţi în bucătărie şi să vă dedaţi desfrâului culinar la care vă îmbie Bogdan Ulmu; sau puteţi alege să recitiţi pur şi simplu unele pasaje, atât de savuroase, încât ar putea suplini cu brio orice fel de mâncare din lumea asta.
Comandă online Vina si vinul gastronomiei la 22,00 lei scrisă de Bogdan ULMU, tiparită la editura BCC Publishing în anul 2012. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Vina si vinul gastronomiei nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Aperitive (Clementina Petra)
Tehnica
Clementina Petra
182 pagini
An: 1969
Sfaturi pentru gospodine
Gutinul
158 pagini
An: 1993
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
Torturi
Ceres
Irina Dordea
174 pagini
An: 1970
Sfaturi gospodaresti pentru tinere
Ceres
Tamara Graneanu
237 pagini
An: 1983
Ramin parintii repetenti? (Dilemele adultilor)
Tineretului
Mihai Stoian
254 pagini
An: 1968
Cosmetica moderna si secretele frumusetii
Medicala
Olimpia Gamulea-Lambert
236 pagini
An: 2002
Lupta clasica. Manual de instruire si antrenament
Tineretului Cultura Fizica si Sport
Zait S. P.
230 pagini
An: 1955
Riposta creatorilor
Corut Pavel
Pavel Corut
252 pagini
An: 2002
Aperitive (Clementina Petra)
Tehnica
Clementina Petra
182 pagini
An: 1969