
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 69,00 LEI
Autor(i): Ioan Otel
Editura: Tehnica
Anul apariției: 1962
Nr. pagini: 384 pagini
Tip copertă: tare
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
I. Conservarea carnii
II. Tehnologia fabricarii produselor de carne
Comandă online Tehnologia produselor de carne la 69,00 lei scrisă de Ioan Otel, tiparită la editura Tehnica în anul 1962 cu un număr de 384 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Tehnologia produselor de carne nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Consumul de oua intre uz si abuz
Ceres
Ioan Otel
114 pagini
An: 1984
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Bucatarie. Retetar general
National
Violeta Borzea, Dan Chiriac
890 pagini
An: 2008
Norme de prevenire si stingere a incendiilor la exploatarea instalatiilor si constructiilor din industria chim
Ministerul Industriei Chimice
474 pagini
An: 1977
Manualul apicultorului (editia a VI-a)
Asociatia crescatorilor de albine din Romania
398 pagini
An: 1986
Viticultura Practica (Ionescu, Editie 1934)
Propasirea Agriculturii
Al. P. Ionescu
224 pagini
An: 1934
Constructii metalice
Didactica si Pedagogica
Constantin Dalban
868 pagini
An: 1983
Echipmente electrice
Didactica si Pedagogica
Nicolae Gheorghiu
326 pagini
An: 1981