Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 59,00 LEI
Autor(i): Ion Rasenescu , Ioan Otel
Editura: Tehnica
Anul apariției: 1987
Nr. pagini: 525 pagini
Tip copertă: tare
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
Comandă online Lexicon-Indrumar pentru industria alimentara, Volumul I, A-L - tehnologii, operatii, procese si produse la 59,00 lei scrisă de Ion Rasenescu , Ioan Otel, tiparită la editura Tehnica în anul 1987. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Lexicon-Indrumar pentru industria alimentara, Volumul I, A-L - tehnologii, operatii, procese si produse nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Consumul de oua intre uz si abuz
Ceres
Ioan Otel
114 pagini
An: 1984
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Bucatarie. Retetar general
National
Violeta Borzea, Dan Chiriac
890 pagini
An: 2008
Arhitectura care nu exista (imaginar, virtual, utopie)
Paideia
Augustin Ioan
170 pagini
An: 1999
Legumicultura speciala. Indrumator pentru lucrari practice
Reprografia Universitatii din Craiova
Gr. Radu
194 pagini
An: 1980
Compendiu fitotehnie. Plante medicinale si aromatice
Aius
Emilia Constantinescu
272 pagini
An: 2010
Legumicultura, Volumul al III-lea
Ceres
Victor Popescu
212 pagini
An: 2001
Cultivarea ciupercilor pleurotus
Sitech
Pelaghia Chilom
136 pagini
An: 2005