Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 29,00 LEI
Autor(i): Eugen Holban
Editura: Tehnica
Anul apariției: 1979
Nr. pagini: 317 pagini
Tip copertă: tare
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
Componenetele calitatii produselor alimentare
Metode statistice
Controlul proceselor cu ajutorul metodelor statistice
Metoda EVOP - operare evolutiva
Esantionarea. Controlul la receptie
Analiza valorii
Alte metode ...s.a.
Comandă online Metode moderne in asigurarea calitatii produselor alimentare la 29,00 lei scrisă de Eugen Holban, tiparită la editura Tehnica în anul 1979. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Metode moderne in asigurarea calitatii produselor alimentare nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Idila pe un turn
Eminescu
Thomas Hardy
284 pagini
An: 1988
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Bucatarie. Retetar general
National
Violeta Borzea, Dan Chiriac
890 pagini
An: 2008
Arhitectura care nu exista (imaginar, virtual, utopie)
Paideia
Augustin Ioan
170 pagini
An: 1999
Legumicultura speciala. Indrumator pentru lucrari practice
Reprografia Universitatii din Craiova
Gr. Radu
194 pagini
An: 1980
Compendiu fitotehnie. Plante medicinale si aromatice
Aius
Emilia Constantinescu
272 pagini
An: 2010
Legumicultura, Volumul al III-lea
Ceres
Victor Popescu
212 pagini
An: 2001
Cultivarea ciupercilor pleurotus
Sitech
Pelaghia Chilom
136 pagini
An: 2005