![365mag.ro](https://www.365mag.ro/365mag.ro/img/logo_365mag_nobg.png)
Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 44,90 LEI
Autor(i): OLIVER KUHN
Editura: Baroque Books & Arts
Anul apariției: 2013
Nr. pagini: 328 pagini
ISBN: 9786069322727
Categorii: Vestimentatie - Moda, Diverse, Psihologia barbatului, Psihologie
Descrierea lucrării:O ENCICLOPEDIE PENTRU BĂRBATUL MODERN ŞI VEŞNIC GRĂBIT, PE CARE O VOR CUMPĂRA TOATE FEMEILE GENIALE... Eleganţă, filozofie, literatură şi artă, cele mai alese vinuri şi haute cuisine, astronomie, fotbal, sex, seducţie şi geografie, bune maniere, design şi autoapărare, religie, bricolaj şi prim ajutor, escroci celebri şi superspioni. Şi să nu uităm de Big Will! Aveţi dreptate, el este, Shakespeare! Totul pentru a trece cu brio încercările vieţii: cum să te porţi în înalta societate, cum să ai un discurs strălucit, dar şi cum să faci conversaţie, cum să străluceşti la restaurant, cum să câştigi la poker, dar şi cum să abordezi legile fizicii şi tezaurul lexical al secolului XX, cum să fii o gazdă desăvârşită şi cum să ieşi din situaţii imposibile. Cele mai bune ceasuri din lume, cele mai fine stofe, cele mai elegante ţinute şi cele mai rafinate accesorii, pentru cele mai pretenţioase ocazii, dar şi pentru viaţa de zi cu zi. Cum se închid butonii la manşetă, cu o singură mână, şi cum se deschide sutienul, tot cu o singură mână. Pe scurt, tot ceea ce trebuie să ştie bărbatul genial şi fiul său. LA RESTAURANT • în mod excepţional, bărbatul e cel care intră primul. El îi deschide drumul femeii. • în restaurantele bune eşti condus la masă de şeful de sală. • „Pot să vă iau paltonul?“ Doamna hotărăşte singură şi comunică, prin gesturi, dacă vrea doar să fie ajutată să se dezbrace sau dacă vrea ca paltonul să-i fie dus la garderobă. • Domnul se aşază la masă astfel încât doamna să aibă cea mai bună perspectivă asupra restaurantului. • Până soseşte mâncarea, bărbatul trebuie să comande cel puţin o sticlă cu apă. • Paharele de vin se ţin de picior şi se ciocnesc discret. Şi apoi se bea prima înghiţitură, împreună. • Nu se spune „poftă bună“. Gazda aruncă o privire binevoitoare asupra mesei şi invitaţilor pentru a declara prânzul deschis. • Gesturile gazdei trebuie să fie urmărite cu atenţie. • Doar după ce gazda şi-a pus şervetul în poală vi-l puteţi pune şi dumneavoastră. (Niciodată nu vă puneţi şervetul la gât!) • Când turnaţi vin, gâtul sticlei nu trebuie să atingă marginea paharului. • Nu vă sprijiniţi cu încheieturile mâinilor şi nici cu coatele de marginea mesei. • Dacă nu vă place mâncarea, faceţi precum Karl Lagerfeld: tăiaţi bucăţi şi plimbaţi-le prin farfurie de colo-colo. • Cum se scot oasele de peşte din gură? Regula e simplă: ies exact cum au intrat. Puneţi oasele pe furculiţă şi lăsaţi-le pe marginea farfuriei. Sâmburii de măsline se strecoară în mână şi apoi se pun pe un şerveţel. • Dineul se încheie când regina se ridică de la masă. E bine să ştiţi asta, în caz că ajungeţi la palat |
Autor: Oliver Kuhn, în copilărie şi adolescenţă, era mereu ultimul ales în echipele de fotbal. Cu două mâini stângi şi aproape lipsit de orientare, nu putea supravieţui decât într-un oraş mare. A urmat Deutsche Journalistenschule din München, a lucrat mulţi ani ca reporter, a devenit autor de bestselleruri şi încă e tânăr. |
Comandă online Tot ceea ce trebuie sa stie barbatul genial la 44,90 lei scrisă de OLIVER KUHN, tiparită la editura Baroque Books & Arts în anul 2013. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Tot ceea ce trebuie sa stie barbatul genial nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
ABC-ul gospodinei
Tehnica
Natalia Tautu-Stanescu, Georgeta Stoian
277 pagini
An: 1983
Divat Geometria (Moda si geometrie / limba maghiara)
Tehnica
Dragu Petrache
193 pagini
An: 1982
Modele noi de rochii, bluze si jachete impletite
Tehnica
Maria Nica-Dragoescu
255 pagini
An: 1971
Ghidul barbatului modern. Calea spre sanatate si echiliru psihic
Niculescu
dr. Cate Howell & Alex Barnard
344 pagini
An: 2021
Cartea baietilor, Editia a II-a, revazuta
Politica
Nicolae Tue
190 pagini
An: 1982
Lumini la Orizont (Cu autograf)
Craiova
Eugen Constant
87 pagini
An: 1937
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
Limbajul sportiv
Sport-Turism
Victor Banciulescu
180 pagini
An: 1984
Primii pasi in sah
Erc Press
Elisabeta Polihroniade
190 pagini
An: 2014
Povesti de iubire in infern
Hyperliteratura
Lucia Hossu Longin
269 pagini
An: 2023