Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  35,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Monografie

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 279 pagini

ISBN: 9786066787451

Categorii: Drept procesual civil, Drept

Descriere

Lucrarea propune o abordare originala ce imbina elemente ale teoriei generale a dreptului cu institutii ale dreptului procesual civil. Intr-un limbaj clar, accesibil, sunt prezentate notiuni generale ale jurisdictiei civile, actele jurisdictionale, trasaturile procesului civil, izvoarele dreptului procesual civil sau principiile care guverneaza desfasurarea procesului civil.

Monografia se adreseaza studentilor, ca material complementar clasicelor cursuri de drept procesual civil, practicienilor, carora le releva principii si notiuni prin prisma noii reglementari procedurale, dar si justitiabililor care doresc sa se familiarizeze cu notiunile si sa inteleaga mecanismele dupa care se desfasoara procesul civil.


Comandă online Introducere in procedura civila. Principiile procesului civil la 35,00 lei scrisă de Ion Rebeca, tiparită la editura Hamangiu face parte din colecția Monografie. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Introducere in procedura civila. Principiile procesului civil nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.