Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  15,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

Bacalaureat 2014. Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana. 60 de subiecte dupa modelul MEN este ghidul complet al pregatirii examenului de bacalaureat pentru proba de evaluare a competentelor de comunicare orala în limba romana, fiind elaborat de unii dintre cei mai remarcabili profesori de limba şi literatura romana din tara. Lucrarea de fata cuprinde:

  • Calendarul examenului de bacalaureat 2014
  • Grila descriptorilor competentei de comunicare orala în limba romana
  • Termeni şi concepte folosite în evaluarea orala
  • 60 de subiecte pentru proba orala dupa modelul MEN, însotite de sugestii de rezolvare
Diversitatea stilistica a textelor alese ca suport pentru formularea itemilor sunt în concordanta cu actuala programa de examen şi va permite elevilor ca la finalul parcurgerii intregii lucrari sa aiba o pregatire complexa şi completa care sa le asigure calificativul maxim la sustinerea probei. S-a avut in vedere şi faptul ca textul menit a fi receptat este propus elevului in momentul sustinerii probei şi ca este, prin urmare, un text la prima vedere.


Comandă online BACALAUREAT 2014. EVALUAREA COMPETENTELOR LINGVISTICE DE COMUNICARE ORALA IN LIMBA ROMANA. 60 DE SUBIECTE DUPA MODELUL MEN la 15,00 lei scrisă de Gheorghe Lazarescu , Ioana Hristescu , Mihaela Daniela Cirstea , Laura Raluca Surugiu, tiparită la editura Paralela 45 face parte din colecția SUBIECTE POSIBILE. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul BACALAUREAT 2014. EVALUAREA COMPETENTELOR LINGVISTICE DE COMUNICARE ORALA IN LIMBA ROMANA. 60 DE SUBIECTE DUPA MODELUL MEN nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.