Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  9,99 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Top 10+

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 224 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789734638956

Categorii: Literatura germana, Literatura universala, Beletristică și critică, Beletristica, Carte nefolosită, Literatura universala

Descriere

Traducere din limba germana si note de Maria‑Magdalena Anghelescu In mers de rac relateaza un episod dramatic de la sfirsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial: fuga populatiei germane din Prusia Orientala spre Vest, pe masura ce trupele Armatei Rosii inaintau, si scufundarea vasului Wilhelm Gustloff, cu 9 000 de pasageri la bord, de un torpilor sovietic. O carte despre constientizarea vinovatiei, despre uitare, despre vina de a uita sau a refuza o tema „incomoda” si despre consecintele nefaste ale unei taceri prelungite. Dar, inainte de toate, despre mersul implacabil al istoriei, o istorie ce tiraste dupa sine destine.


Comandă online În mers de rac (ediție de buzunar) la 9,99 lei scrisă de Gunter Grass, tiparită la editura Polirom face parte din colecția Top 10+. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul În mers de rac (ediție de buzunar) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.