Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  59,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Manuale Beck

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 312 pagini

ISBN: 978-606-18-0247-0

Categorii: Drept procesual civil, Drept

Descriere

Ediţia a 5-a a lucrării Drept procesual civil. Partea generală poate fi considerată de fapt o nouă carte, urmare a rescrierii sale prin prisma noului Cod de procedură civilă şi a dispoziţiilor procedurale din noul Cod civil.

Intrarea în vigoare a noului Cod de procedură civilă a determinat rescrierea părţii generale a procedurii civile şi reanalizarea procesului civil din perspectivă teoretică, prin raportare la instituţiile clasice ale procesului civil.

Deşi dedicată cu preponderenţă mai tinerilor colegi de pe băncile facultăţilor de drept, lucrarea este cu siguranţă utilă şi practicienilor , aceştia regăsind în paginile sale referiri la norme noi, la actualizări de ultimă oră aduse în legislaţie cu impact în procesul civil (legea notarilor publici, legea medierii, s.a.).

Fără a fi exhaustivă, cartea este utilă şi răspunde prin actualitatea sa cerinţelor publicului căruia i se adresează, reprezentând un instrument de lucru necesar în orice bibliotecă juridică.


Comandă online Drept procesual civil. Partea generala conform noului Cod de procedura civila Editia 5 la 59,90 lei scrisă de Ligia Catuna, tiparită la editura CH Beck face parte din colecția Manuale Beck. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Drept procesual civil. Partea generala conform noului Cod de procedura civila Editia 5 nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.