Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  25,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Editura:

Anul apariției: 1953

Nr. pagini: 303 pagini

Categorii: Scoli tehnice de maistri, Manuale scolare, Învățamânt - Educație, Niveluri educationale

Descriere

Din cuprins:

Principiile conservarii alimentelor

Pastrarea si conservarea carnii cu ajutorul frigului

Conservarea carnii prin sarare

Afumarea carnii

Uscarea (deshidratarea) carnii

Extracte de carne

Tehnologia fabricarii preparatelor din carne


Comandă online Conservarea carnii si preparatele de carne - Manual pentru scoli medii tehnice la 25,00 lei, tiparită la editura Tehnica în anul 1953 cu un număr de 303 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Conservarea carnii si preparatele de carne - Manual pentru scoli medii tehnice nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.