Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  15,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Bestseller

Anul apariției: 1994

Nr. pagini: 706 pagini

ISBN: 9739119263

Categorii: Roman istoric, Beletristică și critică

Descriere

Aceasta este povestea lui Yoshi, un om simplu care este smuls din viata de curtean dupa confruntarea cu unul dintre puternicii reprezentanti ai clanului Taira dupa mai multe intalniri cu acestia si duelul final cu lordul Chikara.

Stabilita in Japonia secolului XII, o perioada furtunoasa atat pentru tara cat si pentru Yoshi, cartea spune o poveste poetica. Yoshi devine un fauritor de sabii si in cele din urma el insusi un maestru al manuirii acestora. Legaturile de familie il leaga de curte unde in pofida faptului ca actioneaza pentru propria aparare , incepe sa simta ca sabia este totusi o cale gresita cea ce constituie o atitudine mai mult decat stranie pentru un samurai al acelor vremuri. O poveste care aduce la viata o Japonie uitata si mai mult decat fascinanta.


Comandă online Inainte de Shogun la 15,00 lei scrisă de David Charney, tiparită la editura Tribuna Craiova face parte din colecția Bestseller. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Inainte de Shogun nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.