Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 35,00 LEI
Autor(i): Mircea Albu , Victor Argesiu
Editura: Tehnica
Anul apariției: 1954
Nr. pagini: 323 pagini
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
Din cuprins:
Productia laptelui
Prelucrarea laptelui
Analiza laptelui si a produselor lactate
Comandă online Tehnologia laptelui si a produselor lactate la 35,00 lei scrisă de Mircea Albu , Victor Argesiu, tiparită la editura Tehnica în anul 1954. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Tehnologia laptelui si a produselor lactate nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Bucatarie. Retetar general
National
Violeta Borzea, Dan Chiriac
890 pagini
An: 2008
Cartoful timpuriu si de vara
Alma
Ion Chichea
290 pagini
An: 2000
Arhitectura peisajului
Tehnica
John Ormsbee Simonds
284 pagini
An: 1967
Bienala de arhitectura Bucuresti 2006 - Cele mai bune realizari ale arhitectilor romani
Q-Group Proiect
Stefan Lungu
200 pagini
An: 2006
Legumicultura (Balasa, Editie 1973)
Didactica si Pedagogica
Mircea Balasa
479 pagini
An: 1973
Mansarda VELUX
Velux Romania
140 pagini
An: 2009