Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  35,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 1954

Nr. pagini: 323 pagini

Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică

Descriere

Din cuprins:
Productia laptelui
Prelucrarea laptelui
Analiza laptelui si a produselor lactate


Comandă online Tehnologia laptelui si a produselor lactate la 35,00 lei scrisă de Mircea Albu , Victor Argesiu, tiparită la editura Tehnica în anul 1954. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Tehnologia laptelui si a produselor lactate nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.