Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  149,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 1959

Nr. pagini: 457 pagini

Tip copertă: tare

Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică

Descriere

Din cuprins:
Animale de carne
Tehnologia de abator
Carnea
Tehnologia prelucrarii grasimilor animale
Tehnologia prelucrarii diferitelor portiuni ale tubului digestiv, a vezicei urinare si a membranelor seroase
Tehnologia prelucrarii sangelui
Valorificarea subproduselor animale in industria chimico-farmaceutica


Comandă online Tehnologia Carnii la 149,00 lei scrisă de Ioan Otel, tiparită la editura Tehnica în anul 1959. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Tehnologia Carnii nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.