Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 45,00 LEI
Autor(i): Ministerul Industriei Alimentare
Editura: Tehnica
Anul apariției: 1951
Nr. pagini: 350 pagini
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
Din cuprins:
Principiile conservarii alimentelor
Conservarea industriala a legumelor
Industrializarea fructelor
Carnea si produsele din carne
Conservarea pestelui
Comandă online Tehnologia conservelor la 45,00 lei scrisă de Ministerul Industriei Alimentare, tiparită la editura Tehnica în anul 1951. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Tehnologia conservelor nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Vointa de putere sub semnul ideii europene
Contemporanul
Constantina-Raveca Buleu
264 pagini
An: 2012
Teoria si practica EVOP in industria alimentara
Tehnica
Eugen Holban
418 pagini
An: 1981
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Bucatarie. Retetar general
National
Violeta Borzea, Dan Chiriac
890 pagini
An: 2008
Arhitectura peisajului
Tehnica
John Ormsbee Simonds
284 pagini
An: 1967
Bienala de arhitectura Bucuresti 2006 - Cele mai bune realizari ale arhitectilor romani
Q-Group Proiect
Stefan Lungu
200 pagini
An: 2006
Tratamente termice si termochimice, Volumul I
Universitaria
Radu Cristian Ivanus
190 pagini
An: 2006
Legumicultura (Balasa, Editie 1973)
Didactica si Pedagogica
Mircea Balasa
479 pagini
An: 1973
Mansarda VELUX
Velux Romania
140 pagini
An: 2009