Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  45,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 1951

Nr. pagini: 350 pagini

Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică

Descriere

Din cuprins:
Principiile conservarii alimentelor
Conservarea industriala a legumelor
Industrializarea fructelor
Carnea si produsele din carne
Conservarea pestelui


Comandă online Tehnologia conservelor la 45,00 lei scrisă de Ministerul Industriei Alimentare, tiparită la editura Tehnica în anul 1951. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Tehnologia conservelor nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.