Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 49,00 LEI
Autor(i): L. E. Auerman
Editura: Tehnica
Anul apariției: 1951
Nr. pagini: 562 pagini
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
Din cuprins:
Materia prima de baza in productia de panificatie
Pastrarea si prepararea materiilor prime pentru panificatie
Pregatirea aluatului
Divizarea aluatului
Coacerea ... s. a.
Comandă online Tehnologia panificatiei (traducere din limba rusa) la 49,00 lei scrisă de L. E. Auerman, tiparită la editura Tehnica în anul 1951. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Tehnologia panificatiei (traducere din limba rusa) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Bucatarie. Retetar general
National
Violeta Borzea, Dan Chiriac
890 pagini
An: 2008
Cartoful timpuriu si de vara
Alma
Ion Chichea
290 pagini
An: 2000
Arhitectura peisajului
Tehnica
John Ormsbee Simonds
284 pagini
An: 1967
Bienala de arhitectura Bucuresti 2006 - Cele mai bune realizari ale arhitectilor romani
Q-Group Proiect
Stefan Lungu
200 pagini
An: 2006
Legumicultura (Balasa, Editie 1973)
Didactica si Pedagogica
Mircea Balasa
479 pagini
An: 1973
Mansarda VELUX
Velux Romania
140 pagini
An: 2009