Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 99,00 LEI
Autor(i): Ioan Otel , S V Plohotnic
Editura: Tehnica
Anul apariției: 1969
Nr. pagini: 400 pagini
Tip copertă: tare
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
Comandă online Tehnologia carnii si a subproduselor la 99,00 lei scrisă de Ioan Otel , S V Plohotnic, tiparită la editura Tehnica în anul 1969. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Tehnologia carnii si a subproduselor nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Consumul de oua intre uz si abuz
Ceres
Ioan Otel
114 pagini
An: 1984
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Bucatarie. Retetar general
National
Violeta Borzea, Dan Chiriac
890 pagini
An: 2008
Cartoful timpuriu si de vara
Alma
Ion Chichea
290 pagini
An: 2000
Arhitectura peisajului
Tehnica
John Ormsbee Simonds
284 pagini
An: 1967
Bienala de arhitectura Bucuresti 2006 - Cele mai bune realizari ale arhitectilor romani
Q-Group Proiect
Stefan Lungu
200 pagini
An: 2006
Legumicultura (Balasa, Editie 1973)
Didactica si Pedagogica
Mircea Balasa
479 pagini
An: 1973
Mansarda VELUX
Velux Romania
140 pagini
An: 2009