Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 99,00 LEI
Autor(i): Ioan Otel , S V Plohotnic
Editura: Tehnica
Anul apariției: 1969
Nr. pagini: 400 pagini
Tip copertă: tare
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
Comandă online Tehnologia carnii si a subproduselor la 99,00 lei scrisă de Ioan Otel , S V Plohotnic, tiparită la editura Tehnica în anul 1969. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Tehnologia carnii si a subproduselor nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Consumul de oua intre uz si abuz
Ceres
Ioan Otel
114 pagini
An: 1984
Metode moderne de manipulare, depozitare, transport si distributie a marfurilor agroalimentare
Ceres
Lonny Staimberg
256 pagini
An: 1980
Teoria si practica EVOP in industria alimentara
Tehnica
Eugen Holban
418 pagini
An: 1981
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Tratamente termice si termochimice, Volumul I
Universitaria
Radu Cristian Ivanus
190 pagini
An: 2006
Legumicultura (Balasa, Editie 1973)
Didactica si Pedagogica
Mircea Balasa
479 pagini
An: 1973
Mansarda VELUX
Velux Romania
140 pagini
An: 2009
Arhitectura, Nr. 4/2011 - Revista Uniunii Arhitectilor din Romania
Revista Uniunii Arhitectilor din Romania
Francoise Pamfil
144 pagini
An: 2011
Arhitectura, Nr. 86 - Iulie-August 2010 - Revista Uniunii Arhitectilor din Romania
Q-Group Proiect
Stefan Ghenciulescu
114 pagini
An: 2010