
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 49,00 LEI
Autor(i): Constantin Banu , Antoaneta Stoicescu , Ioan Tofan
Editura: Tehnica
Anul apariției: 1993
Nr. pagini: 548 pagini
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
Industria laptelui
Industria carnii
Industria zaharului
Industria berii
Probleme ale tehnicii de varf in domeniul conservarii cerealelor ...s.a.
Comandă online Progrese tehnice, tehnologice si stiintifice in industria alimentara, Volumul al II-lea la 49,00 lei scrisă de Constantin Banu , Antoaneta Stoicescu , Ioan Tofan, tiparită la editura Tehnica în anul 1993. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Progrese tehnice, tehnologice si stiintifice in industria alimentara, Volumul al II-lea nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Umbra soarelui
Militara
Constantin Banu
271 pagini
An: 1980
Japita
EuroPress
Constantin Banu
9786066680219
384 pagini
An: 2013
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Bucatarie. Retetar general
National
Violeta Borzea, Dan Chiriac
890 pagini
An: 2008
Sondeze. Probleme
Tehnica
Ion Costin
286 pagini
An: 1977
Aplicatii si probleme de forajul sondelor
Didactica si Pedagogica
Neculai Macovei
146 pagini
An: 1980
Manualul distribuitorului de produse petroliere. Pentru scoli profesionale anii I si II
Didactica si Pedagogica
R. Ioan
456 pagini
An: 1970
Combaterea parafinarii in extractia titeiului
Tehnica
Gheorghe Giurgiu
206 pagini
An: 1976
Revista Zeppelin, Nr. 164 - Arhitectura. Oras. Societate, Iarna 2021
Asociatia Zeppelin & SG Studio
Stefan Ghenciulescu
216 pagini
An: 2021