
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 59,00 LEI
Autor(i): Constantin Banu , D. Motoc
Editura: Tehnica
Anul apariției: 1966
Nr. pagini: 435 pagini
Tip copertă: tare
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
Comandă online Biochimia carnii si a subproduselor la 59,00 lei scrisă de Constantin Banu , D. Motoc, tiparită la editura Tehnica în anul 1966. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Biochimia carnii si a subproduselor nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Umbra soarelui
Militara
Constantin Banu
271 pagini
An: 1980
Japita
EuroPress
Constantin Banu
9786066680219
384 pagini
An: 2013
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Bucatarie. Retetar general
National
Violeta Borzea, Dan Chiriac
890 pagini
An: 2008
Sondeze. Probleme
Tehnica
Ion Costin
286 pagini
An: 1977
Aplicatii si probleme de forajul sondelor
Didactica si Pedagogica
Neculai Macovei
146 pagini
An: 1980
Manualul distribuitorului de produse petroliere. Pentru scoli profesionale anii I si II
Didactica si Pedagogica
R. Ioan
456 pagini
An: 1970
Combaterea parafinarii in extractia titeiului
Tehnica
Gheorghe Giurgiu
206 pagini
An: 1976
Revista Zeppelin, Nr. 164 - Arhitectura. Oras. Societate, Iarna 2021
Asociatia Zeppelin & SG Studio
Stefan Ghenciulescu
216 pagini
An: 2021