Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 149,00 LEI
Autor(i): Ion Rasenescu , D. Motoc
Editura: Tehnica
Anul apariției: 1968
Nr. pagini: 1139 pagini
Tip copertă: tare
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
Comandă online Manualul inginerului din industria alimentara la 149,00 lei scrisă de Ion Rasenescu , D. Motoc, tiparită la editura Tehnica în anul 1968. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Manualul inginerului din industria alimentara nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Metode moderne de manipulare, depozitare, transport si distributie a marfurilor agroalimentare
Ceres
Lonny Staimberg
256 pagini
An: 1980
Teoria si practica EVOP in industria alimentara
Tehnica
Eugen Holban
418 pagini
An: 1981
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Teodora Teodorescu, Ion Arisanu
528 pagini
An: 2001
Mansarda VELUX
Velux Romania
140 pagini
An: 2009
Arhitectura, Nr. 4/2011 - Revista Uniunii Arhitectilor din Romania
Revista Uniunii Arhitectilor din Romania
Francoise Pamfil
144 pagini
An: 2011
Arhitectura, Nr. 86 - Iulie-August 2010 - Revista Uniunii Arhitectilor din Romania
Q-Group Proiect
Stefan Ghenciulescu
114 pagini
An: 2010
Arhitectura, Nr. 79 - Noiembrie 2009 - Revista Uniunii Arhitectilor din Romania
Q-Group Proiect
Stefan Ghenciulescu
120 pagini
An: 2009
Arhitectura, Nr. 6/2011 - Revista Uniunii Arhitectilor din Romania
Revista Uniunii Arhitectilor din Romania
Francoise Pamfil
144 pagini
An: 2021