Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 25,00 LEI
Coordonator(i): C. Cojocaru
Editura: Didactica si Pedagogica
Anul apariției: 1972
Nr. pagini: 409 pagini
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
Comandă online Tehnologia fabricarii maltului si berii. Manual pentru scolile profesionale anii I si II la 25,00 lei C. Cojocaru, tiparită la editura Didactica si Pedagogica în anul 1972. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Tehnologia fabricarii maltului si berii. Manual pentru scolile profesionale anii I si II nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Receptia TV la mare distanta
Tehnica
Mihai Basoiu
973-31-0078-1
165 pagini
An: 1989
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Bucatarie. Retetar general
National
Violeta Borzea, Dan Chiriac
890 pagini
An: 2008
Cartoful timpuriu si de vara
Alma
Ion Chichea
290 pagini
An: 2000
Arhitectura peisajului
Tehnica
John Ormsbee Simonds
284 pagini
An: 1967
Bienala de arhitectura Bucuresti 2006 - Cele mai bune realizari ale arhitectilor romani
Q-Group Proiect
Stefan Lungu
200 pagini
An: 2006
Legumicultura (Balasa, Editie 1973)
Didactica si Pedagogica
Mircea Balasa
479 pagini
An: 1973
Mansarda VELUX
Velux Romania
140 pagini
An: 2009