Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  43,60 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: Curs universitar

Anul apariției: 2003

Nr. pagini: 392 pagini

Categorii: Drept civil, Drept

Descriere

De un interes aparte prin structura si prin actualitatea abordarilor, lucrarea tine seama de opiniile exprimate in doctrina si de cazuistica instantelor judecatoresti, oferind multe raspunsuri problematicii rezultate din vasta actiune de reconstituire si afirmare a dreptului de proprietate privata in Romania.
Cursul este structurat in opt titluri, fiecare dintre ele analizand principalele atribute ale drepturilor reale si anume: patrimoniul, posesia, dreptul de proprietate, modalitatile juridice ale dreptului de proprietate, apararea acestuia, dezmembraminte, modurile de dobandire a drepturilor reale si publicitatea imobiliara.
Intr-o abordare clara si accesibila, sustinuta de o bogata documentatie, autorii ofera un important obiect de studiu in special studentilor si celor care se pregatesc pentru examenele de admitere in profesie.


Comandă online Drept civil. Teoria generala a drepturilor reale la 43,60 lei scrisă de Ion Dogaru , Sevastian Cercel, tiparită la editura CH Beck face parte din colecția Curs universitar. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Drept civil. Teoria generala a drepturilor reale nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.