Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 150,00 LEI
Autor(i): James Douglas
Editura: Orion
Anul apariției: 2015
Limba: engleza
Tip copertă: tare
ISBN: 9781409156352
Categorii: Cooking with meat & game, Cookery by ingredient, General cookery, Cookery / food & drink etc, Family, home and practical interests, Carte straina, Carte nefolosită
A bible for burger and BBQ lovers, full of melt-in-the-mouth meat recipes inspired by seven years' travel and hard study of American BBQ culture in the USA. From the owner of Leeds restaurant Red's True Barbecue. *Also appeared in June Buyer's Notes*
Comandă online Let There Be Meat la 150,00 lei scrisă de James Douglas, tiparită la editura Orion în anul 2015. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Let There Be Meat nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Tartine
Chronicle Books
Elizabeth Prueitt
9780811851503
225 pagini
An: 2006
Tartine
Chronicle Books
Elizabeth Prueitt
9780811851503
225 pagini
An: 2006
Tartine
Chronicle Books
Elizabeth Prueitt
9780811851503
225 pagini
An: 2006
Business for Bohemians
PENGUIN GROUP
Tom Hodgkinson
9780241244807
241 pagini
An: 2017
Think Like an Artist
PENGUIN GROUP
Will Gompertz
9780241970805
An: 2015