Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  45,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2009

Nr. pagini: 408 pagini

Tip copertă: tare

Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică

Descriere

Zona de nord-vest a Transilvaniei, care cuprinde judetele Maramures, Satu Mare, Salaj, Bistrita-Nasaud, Bihor si Cluj, poarta numele de Tara Palincii si este zona in care se produce o bautura traditionala din fructe, cu taria de 50% vol. Alcool, unica in felul ei, numita palinca (tuica ). Aici pomii gasesc conditii pedoclimatice deosebite pentru crestere si acumularea in fructe a unor cantitati insemnate de glucide si arome care-si pun amprenta pe bauturile care rezulta in urma fermentarii si distilarii. Lucrarea are 23 de capitole dintre care mentionam: Sortimente de bauturi traditionale din Tara Palincii; Materia prima pentru palinca si bauturile traditionale; Tehnologia traditionala de preparare a palincii si a rachiurilor traditionale; Distilarea borhoturilor; Maturarea si invechirea palincii; Imbutelierea palincii si a rachiurilor traditionale; Calificarea in meseria de„Distilator de palinca si rachiuri traditionale”; Legi si acte normative; Palinca si sanatatea; Asociatiile producatorilor de palinca din nord-vestul tarii.


Comandă online Producerea bauturilor alcoolice traditionale in Tara Palincii la 45,00 lei scrisă de N. Pomohaci, tiparită la editura Ceres în anul 2009. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Producerea bauturilor alcoolice traditionale in Tara Palincii nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.