Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 15,00 LEI
Autor(i): Iosif Gergen
Editura: Orizonturi Universitare
Anul apariției: 2003
Nr. pagini: 207 pagini
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
Comandă online Metode chimice si fizico-chimice in controlul calitatii produselor agroalimentare vegetale la 15,00 lei scrisă de Iosif Gergen, tiparită la editura Orizonturi Universitare în anul 2003. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Metode chimice si fizico-chimice in controlul calitatii produselor agroalimentare vegetale nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Bucatarie. Retetar general
National
Violeta Borzea, Dan Chiriac
890 pagini
An: 2008
Arhitectura peisajului
Tehnica
John Ormsbee Simonds
284 pagini
An: 1967
Bienala de arhitectura Bucuresti 2006 - Cele mai bune realizari ale arhitectilor romani
Q-Group Proiect
Stefan Lungu
200 pagini
An: 2006
Tratamente termice si termochimice, Volumul I
Universitaria
Radu Cristian Ivanus
190 pagini
An: 2006
Legumicultura (Balasa, Editie 1973)
Didactica si Pedagogica
Mircea Balasa
479 pagini
An: 1973
Mansarda VELUX
Velux Romania
140 pagini
An: 2009