Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  15,50 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Limbi straine

Anul apariției: 2001

Nr. pagini: 248 pagini

ISBN: 973-683-698-3

Categorii: Limbi Străine

Descriere

Conceputa pe baza de exemple si comparatii cu limba romana, respectind in mare terminologia gramaticii traditionale, lucrarea sintetizeaza teoria partilor de vorbire ale limbii germane si regulile de combinare a acestora in grupuri, propozitii si fraze. Prin caracterul sau accesibil si prin aprofundarea unor aspecte problematice de morfosintaxa, volumul se adreseaza atit incepatorilor, cit si celor care urmaresc sa-si perfectioneze si sa-si sistematizeze cunostintele de limba germana.
Cuprins

Insotitorii si inlocuitorii substantivului • Clasificarea verbelor dupa conjugare • Caracterul obligatoriu al realizarii subiectului in limba germana • Notiunea de grup • Topica propozitiei germane


Comandă online Gramatica contrastiva a limbii germane. Vol. II: Morfologia si sintaxa la 15,50 lei scrisă de Octavian Nicolae, tiparită la editura Polirom face parte din colecția Limbi straine. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Gramatica contrastiva a limbii germane. Vol. II: Morfologia si sintaxa nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.