Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2017

Nr. pagini: 160 pagini

ISBN: 9786066490757

Categorii: Diverse, Carte nefolosită, Gastronomie

Descriere

Acest trend al produselor"preparate in casa" este de neoprit si si-a croit drum si in propriile bucatarii. Renumitul bucatar , Gerd Wolfgang Sievers, ilustreaza in aceasta lucrare cum pot avea si gurmanzii posibilitatea sa conserve anumite specialitati preferate de ei, prin metoda uscarii. Incepand cu teoriile de baza, sararea, uscarea si alegerea carnii, autorul ne arata cum pot fi marinate, sarate si apoi uscate corespunzator diferitele bucati de carne. Numarul mare de retete din toata lumea demonstreaza faptul ca orice preferinta culinara poate fi satisfacuta si ca iti ploua in gura inca de cand incepi sa citesti cartea.


Comandă online Carnea uscata. Secretul mezelurilor de exceptie. scrisă de Gerd Wolfgang Sievers, tiparită la editura MAST în anul 2017. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Carnea uscata. Secretul mezelurilor de exceptie. nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.