Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  39,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2017

Nr. pagini: 464 pagini

ISBN: 9786068754208

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Adolescenti

Descriere

A fost odată ca niciodată, când un înger şi un demon s-au îndrăgostit şi au sperat la o lume lipsită de vărsare de sânge și război. DAR, ASTA NU E NICICUM LUMEA IMAGINATĂ DE EI. Karou, elevă la o şcoală de arte şi ucenică a unui monstru, a găsit, în sfârşit, răspunsurile la întrebările care au frământat-o toată viața. Ştie cine este - şi ce este. Dar odată cu revelațiile acestea, a mai aflat un lucru pe care ar da oricât să nu se fi petrecut: l-a iubit pe duşman şi el a trădat-o, iar lumea a avut de suferit din cauza asta.

În extraordinara continuare a foarte aclamatului volum, Născută din fum şi os, Karou trebuie să hotărască până unde va merge cu răzbunarea neamului ei. Inimi zdrobite, secrete sfâșietoare şi alegeri chinuitoare – în acest al doilea volum îi vedem pe Karou şi pe Akiva în tabere opuse, în ajunul reînvierii unui război milenar.

În vreme ce Karou şi aliații ei creează o armată de monştri într-un ținut al nisipurilor şi al cerurilor înstelate, Akiva duce un alt soi de bătălie: una pentru salvare. Pentru speranță.

Dar mai poate fi salvat ceva din cenuşa visului lor nimicit?TRADUS ÎN 33 DE LIMBI

BESTSELLER INTERNAȚIONAL

FILM ÎN PRODUCȚIE LA UNIVERSAL PICTURES LAINI TAYLOR (1971) este una dintre cele mai importante autoare de literatură fantasy pentru adolescenți și tineri din acest moment. A absolvit cursurile Universității Berkeley, California, și este licențiată în Literatură Engleză. A fost nominalizată la National Book Award, în anul 2009, pentru romanul Lips Touch: Three Times. În 2011 a publicat prima carte din seria cu același nume, Născută din fum și os, care s-a transformat rapid într-un fenomen editorial global, fiind tradusă în 33 de limbi și vândută în milioane de exemplare. Romanul a devenit concomitent bestseller New York Times, USA Today, Indiebound și Amazon. Totodată, drepturile de ecranizare au fost vândute unuia dintre cele mai importante studiouri cinematografice, UNIVERSAL PICTURES.


Comandă online Vremuri de sange si straluciri de stele (continuarea romanului Nascuta din fum si os) la 39,90 lei scrisă de Laini Taylor, tiparită la editura Epica în anul 2017. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Vremuri de sange si straluciri de stele (continuarea romanului Nascuta din fum si os) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.