Disponibilitate:  în 12 zile

Preț:  24,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

ISBN: 9786066490948

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 128 pagini

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Stiinta / Tehnica, Carte nefolosită, Industrie alimentara

Descriere

Fructe, legume, ciuperci,verdeturi,plante medicinale

Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea sa, cum putem conservape cale naturala fructele si legumele, incepand cu primii pasi. In carte veti gasi informatii pretioase despre diferitele tehnici de uscare, depozitare si prelucrare.


Comandă online Conservarea prin uscare. Fructe, legume, ciuperci,verdeturi,plante medicinale. Tehnologii si retete la 24,00 lei isbn 9786066490948 scrisă de Achim Samwald, tiparită la editura MAST în anul 2018. Cartea poate fi livrată în circa 12 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.