Disponibilitate:  în 10 zile

Preț:  29,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 288 pagini

ISBN: 9786063330247

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Carti de dragoste / Romantice

Descriere

Domnișoara Katherine Merivale este nevoită să se căsătorească pentru a-și primi moștenirea și a-și ajuta astfel familia să scape de datorii. Dar, cum nu a avut parte de un sezon de baluri londonez și nu vrea să dezvăluie secretul moștenirii pentru a-i ține departe pe vânătorii de zestre, nu are prea mulți pretendenți. Singura soluție pentru a ieși din această situație este să devină soția lui Sir Sydney Lovelace, prietenul ei din copilărie – care nu este prea dornic să intre „în rândul lumii“.

Alexander Black, conte de Iversley și unul dintre cei trei fii bastarzi ai prințului de Wales, are nevoie disperată de o soție bogată pentru a nu-și pierde moșia. Iar domnișoara Merivale pare să fie răspunsul la rugile lui secrete. Când o seduce în lumina lunii, reacția ei pasională îi confirmă rapid că succesul îi este asigurat. Știind însă că viitoarea lui soție își dorește o căsnicie bazată pe dragoste, încearcă să-i ascundă faptul că, la început, a ales-o pentru averea ei. Și atunci ce se va întâmpla când inevitabilul se va produce, iar înșelătoria lui va ieși la iveală?


Comandă online In bratele unui print la 29,90 lei scrisă de Sabrina Jeffries, tiparită la editura Litera în anul 2018. Cartea poate fi livrată în circa 10 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.