Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  181,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): , , , ,

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 960 pagini

ISBN: 9786068892443

Categorii: Drept, Carte nefolosită, Penal

Descriere

* Precomanda cu livrarea dupa data de 1 iulie 2019 *

Lucrarea „Teste Grilă” a ajuns la a VI-a ediție, prilej cu care volumul I al culegerii a fost reînnoit integral, cu peste 1.000 de grile noi, având un nivel de dificultate mediu spre ridicat și cu un pronunțat caracter practic. Cel de-al doilea volum reunește peste 2.000 de grile și aduce în plus, având în vedere stadiul actual al procesului legislativ în materie penală și procesual penală, și explicații prin raportare la ultima formă a legii de modificare a Codului penal și Codului de procedură penală.

Sperăm ca această culegere să rămână în continuare instrumentul preferat de lucru pentru mulți dintre studenții și absolvenții facultăților de drept din țară. Acest rezultat se datorează, pe de o parte, (i) succesului obținut la examene, iar, pe de altă parte, (ii) caracterului adecvat de dificultate a grilelor, structurate pe tematica de examen, pe care autorii l-au conceput deliberat pentru a spori gradul de eficiență a exercițiului.

Pe măsură ce veți exersa, eventualele goluri de cunoștințe, erori de înțelegere sau atenție vor fi eliminate, iar limbajul dreptului va deveni accesibil, prietenos, cunoscut. în acest fel, orice examen încetează a fi o provocare și poate deveni o simplă confirmare.


Comandă online Pachet Teste grila. Editia a VI-a. Volumul I (Drept civil. Drept procesual civil) si Volumul II (Drept penal. Procedura penala) la 181,00 lei scrisă de Bogdan Dumitrache , Laura Andrei , Vasile Bozesan , Mircea Dub , Andrei Iancu, tiparită la editura Solomon în anul 2019. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Pachet Teste grila. Editia a VI-a. Volumul I (Drept civil. Drept procesual civil) si Volumul II (Drept penal. Procedura penala) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.