Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 19,50 LEI
Autor(i): Rosemarie Haines
Editura: Polirom
Colecția: Media. Studii si eseuri
Anul apariției: 2002
Nr. pagini: 296 pagini
ISBN: 973-681-108-5
Categorii: Diverse
Lucrarea este una dintre cele mai importante contributii la dezvoltarea unei scoli romanesti de cercetare a fenomenului comunicarii mediatice. Fixind conceptele de baza ale comunicarii televizuale, autoarea descrie toate mecanismele prin care televiziunea influenteaza si se lasa influentata de viata politica, precum si modul in care publicul ia parte la aceasta. Numeroasele studii de caz (gen dezbaterile finale pentru presedintie: Ion Iliescu - Emil Constantinescu, discursul lui Corneliu Vadim Tudor) imbogatesc registrul unui studiu de exceptie pentru domeniile comunicarii si sociologiei discursului.
Cuprins
Comunicarea televizuala Universul semiologic al televiziunii sau comunicarea analitico-digitala Psihologia comunicarii analitico-digitale Medierea televizuala vs. control social Televiziunea - medium si mediator Tipuri de comunicare televizuala Structura discursului televizual Comunicarea politica televizuala Noul spatiu public si comunicarea televizuala Scheme de perceptie a politicului Pattern-uri ale spectacolului politic televizual Noul limbaj politic
Comandă online Televiziunea si reconfigurarea politicului la 19,50 lei scrisă de Rosemarie Haines, tiparită la editura Polirom face parte din colecția Media. Studii si eseuri. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Televiziunea si reconfigurarea politicului nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Lucescu
Gazeta Sporturilor
Ioan Chirila
194 pagini
An: 2009
Muzeul National Cotroceni
Redactiei publicatiilor pentru strainatate
176 pagini
An: 1993
Jocuri pentru copii si tineret
Tineretului Cultura Fizica si Sport
478 pagini
An: 1956
Ghidul tehnoredactorului. De la print la eBook
Sitech
Vlad Puescu
224 pagini
An: 2013
Monografia comunei Bratovoiesti
Sitech
Laurenţiu Puicin
310 pagini
An: 2012