Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  67,99 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2017

Nr. pagini: 464 pagini

ISBN: 9789737115744

Categorii: Economie, Carte nefolosită, Finante - Banci

Descriere

Ultimele două decenii au adus o creştere şi o stabilitate economică fără precedent, urmate de cea mai severă criză bancară pe care a cunoscut-o societatea industrializată. În mai puţin de un an, perioada care fusese privită ca o epocă a înţelepciunii era acum privită ca o epocă a nesăbuinţei. Brusc, încrederea s-a transformat în neîncredere.

Majoritatea relatărilor despre criză îşi canalizează atenţia asupra simptomelor acesteia, nu asupra cauzelor care au dus la instalarea ei. Totuşi, oricât de vii ar fi în memoria noastră, evenimentele asociate crizei recente nu reprezintă decât ultimele stadii dintr-un lung şir de crize financiare care au avut loc în răstimpul de când sistemul comercial actual a devenit piatra de temelie a capitalismului modern.

Sfârşitul alchimiei
explică de ce, în esenţă, aceasta a fost şi rămâne nu o criză a sistemului bancar sau a politicii monetare, în ciuda greşelilor făcute în aceste privinţe, ci o criză de idei. În această carte, remarcabilă prin perspicacitatea analizei şi importanţa vitală a temelor abordate, fostul guvernator al Băncii Angliei, Mervyn King, un actor al acestei drame, apelează la concepte noi şi revoluţionare pentru a răspunde la întrebarea principală: sunt banii şi sistemul bancar Călcâiul lui Ahile al economiei capitaliste moderne?


Comandă online Sfarsitul alchimiei. Banii, bancile si viitorul economiei mondiale la 67,99 lei scrisă de Mervyn King, tiparită la editura Editura Comunicare.ro în anul 2017. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Sfarsitul alchimiei. Banii, bancile si viitorul economiei mondiale nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.