Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  15,50 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Collegium. Stiintele educatiei

Anul apariției: 2003

Nr. pagini: 224 pagini

ISBN: 973-681-206-5

Categorii: Diverse

Descriere

Cartea aduce in atentia cititorului un numar insemnat de teorii, modele si metode (unele inedite in literatura pedagogica romaneasca) privind fenomenele comunicarii, conflictul, dinamica grupului, precum si experimente, exemple sau exercitii edificatoare. Prin continutul sau, volumul de fata se adreseaza direct studentilor, cercetatorilor si cadrelor didactice, managerilor scolari, dar si celor din sectorul economic, precum si celor ce indeplinesc functii de trainer. Prin cadrul concret de exersare propus de autor, sint vizati insa toti cei care doresc sa cunoasca mai multe despre fenomenul atit de complex al comunicarii eficiente.
Cuprins

Comunicarea - repere metodologice principale privind interactiunea educationala • Conflictul - dimensiune esentiala a comunicarii • Grupul si importanta sa in metodele de interactiune educationala • Metode de interactiune educationala


Comandă online Comunicarea eficienta. Metode de interactiune educationala la 15,50 lei scrisă de Ion-Ovidiu Panisoara, tiparită la editura Polirom face parte din colecția Collegium. Stiintele educatiei. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Comunicarea eficienta. Metode de interactiune educationala nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.