Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  98,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 620 pagini

ISBN: 9786068892467

Categorii: Drept, Carte nefolosită, Penal

Descriere

* Precomanda cu livrarea dupa data de 1 iulie 2019 *

Lucrarea „Teste Grilă” a ajuns la a VI-a ediție, iar cel de-al doilea volum al acesteia reunește peste 2000 de grile, devenind instrumentul preferat de lucru pentru mulți dintre studenții și absolvenții facultăților de drept din țară. Acest rezultat se datorează, pe de o parte, (i) succesului obținut la examene, iar, pe de altă parte, (ii) caracterului adecvat de dificultate a grilelor, structurate pe tematica de examen, pe care autorii și coordonatorul l-au conceput deliberat pentru a spori gradul de eficiență a exercițiului. Această ultimă ediție, pe lângă capitolul recapitulativ mai dezvoltat pentru fiecare disciplină, aduce în plus, având în vedere stadiul actual al procesului legislativ în materie penală și procesual penală, și explicații prin raportare la ultima formă a legii de modificare a Codului penal și Codului de procedură penală.

Pe măsură ce veți exersa, eventualele goluri de cunoștințe, erori de înțelegere sau atenție vor fi eliminate, iar limbajul dreptului va deveni accesibil, prietenos, cunoscut. În acest fel, orice examen încetează a fi o provocare și poate deveni o simplă confirmare.


Comandă online Teste grila. Editia a VI-a. Volumul II. Drept penal. Procedura penala la 98,00 lei scrisă de Mihail Udroiu, tiparită la editura Editura Solomon în anul 2019. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Teste grila. Editia a VI-a. Volumul II. Drept penal. Procedura penala nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.