Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  19,99 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Editura:

Colecția: Hors Collection

Anul apariției: 2003

Nr. pagini: 648 pagini

ISBN: 973-681-443-2

Categorii: Sociologie

Cuprins

Cuprins
Provocarile unei cariere • Psihologia sociala - istorie si destin • Reprezentari sociale, practici, context • Fenomene sociale si modele de abordare • Comunicare si identitate • Personalitate si educatie • Adrian Neculau si vocile alteritatii • Doctor Honoris Causa al Universitatii de Vest din Timisoara

Descriere

Volum coordonat de Luminita Mihaela Iacob si Dorina Salavastru. Dedicata lui Adrian Neculau, creatorul scolii psihosociologice de la Iasi, cartea reuneste studiile unor specialisti in domeniu, atit din tara, cit si din intreaga Europa. Astfel, studentii facultatilor de profil vor avea sansa de a urmari un exemplu de profesionalism si, in plus, vor fi la curent cu cele mai recente perspective asupra psihosociologiei. "Adrian Neculau era deci primul psihosociolog roman in carne si oase care isi realizase intentiile si pe care il cunosteam [...]. In orice caz, acest prim psihosociolog roman era contrariul profesorului pedant, lingusitor, insa foarte exigent cind vine vorba de prerogativele lui. Discutind in treacat despre amintirile mele din Caragiale, am fost foarte repede impresionat de vivacitatea deosebita a lui Adrian Neculau, singura care poate asigura o colaborare intelectuala eficienta. Cine dintre noi s-ar fi gindit ca aceasta avea sa se dezvolte la o asemenea scara? Hotarit, in foarte putini ani, am fost martorii nasterii la Iasi a unui veritabil laborator, cu cercetatorii, cu revista si cu cartile sale." (Serge Moscovici)


Comandă online Psihologia sociala si Noua Europa. In honorem Adrian Neculau la 19,99 lei, tiparită la editura Polirom face parte din colecția Hors Collection în anul 2003. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Psihologia sociala si Noua Europa. In honorem Adrian Neculau nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.