Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: -

Anul apariției: 2016

Nr. pagini: 344 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789734665129

Categorii: Arta / Fotografie, Carte nefolosită

Descriere

Scriitor de forţă, dar şi celebritate a muzicii, Leonard Cohen a stîrnit mereu controverse, de la primele versuri, considerate a fi la limita pornografiei, pînă la retragerea sa, la sfîrşitul secolului trecut, într-o mînăstire budistă (autoizolare întreruptă brusc pentru a reveni spectaculos, la început de mileniu, în lumea muzicii cu un nou album). Apreciat mai întîi ca scriitor şi abia spre bătrîneţe recunoscut ca un muzician de prim rang, Cohen s-a dovedit original şi în felul în care a decis să-şi trăiască viaţa. Toate acestea, dar şi multe alte aspecte inedite ale vieţii şi carierei lui Leonard Cohen sînt surprinse de Mircea Mihăieş în cartea dedicată marelui artist.

„Lumina se schimbă, pagina se întoarce, mîngîierea se frînge, gheaţa se topeşte, umbra se stinge, sticla se sparge, vestea soseşte – iar lumea nu va mai arăta ca înainte, lumea nu va mai fi ce-a fost, ca atunci cînd vorbeai sau scriai sau cîntai cuvintele sortite s-o cuprindă şi să-i hotărască înţelesul o dată pentru totdeauna.” (Leon Wieseltier)


Comandă online Viaţa, patimile şi cîntecele lui Leonard Cohen (ediţie adăugită) scrisă de Mircea Mihaies, tiparită la editura Polirom face parte din colecția -. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Viaţa, patimile şi cîntecele lui Leonard Cohen (ediţie adăugită) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.