Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  38,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Colecția: lectura 14 ani +

Anul apariției: 2017

Nr. pagini: 240 pagini

ISBN: 9786068811383

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Carti de dragoste / Romantice

Descriere

Născut într-o rezervaţie de indieni Spokane, Arnold Spirit – zis şi Junior – trebuie să lupte de mic cu boala, cu sărăcia şi cu faptul că e diferit într-o societate care nu (mai) ştie cum să respecte diferenţele.

Pentru că-şi dă seama că nu are niciun viitor dacă rămâne la şcoala din rezervaţie, decide să facă un gest neaşteptat pentru un puşti indian de paisprezece ani: se mută la o şcoală de albi, stârnind furia membrilor tribului şi a vechiului său prieten, Rowdy. Deşi se trezeşte printre oameni mai bogaţi decât el, aici se îndrăgosteşte, îşi face prieteni, intră în prima echipă de baschet a şcolii şi cunoaşte toată agitaţia spumoasă a adolescenţei.

Bazat pe experienţele personale ale autorului şi completat foarte inspirat de ilustraţiile memorabile ale lui Ellen Forney, Jurnalul complet adevărat al unui indian cu jumătate de normă este o carte înduioşătoare, extrem de amuzantă şi minunat scrisă care o să vă rămână mult timp în memorie.


Comandă online Jurnalul complet adevărat al unui indian cu jumătate de normă la 38,00 lei scrisă de Sherman Alexie vlad pojoga, tiparită la editura Youngart. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Jurnalul complet adevărat al unui indian cu jumătate de normă nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.