Disponibilitate:  în 7 zile

Preț:  12,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: CAIETE DE VACANTA

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 48 pagini

ISBN: 9789734728800

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Culegeri si caiete auxiliare, Ciclu primar, Niveluri educationale, Ciclu primar

Descriere

Ești gata pentru o călătorie provocatoare? Eroii din această carte, Jack și Annie, copii de aceeași vârstă cu tine, ți-au pregătit câteva surprize de poveste. Descoperă împreună cu ei farmecul unei călătorii tocmai pe… misterioasa Lună! Trăiește alături de cei doi mici exploratori aventura unei întâlniri cu uriașii dinozauri din trecut! Ajută-i pe neastâmpărații eroi ai cărții să înfrunte pericolele care pândesc printre ghețurile din Arctica! Află ce au descoperit cei doi frățiori curioși în savana fermecătoare a Africii! Explorează și tu, împreună cu neobosiții cercetători din carte, întinderile de pământ din îndepărtata Australie!

Să petrecem împreună… O VACANȚĂ ISTEAȚĂ!


Comandă online @vacanţadeiarna.eu – Portalul Magic. Caiet de antrenament: Limba şi literatura română, Matematică. Clasa a IV-a la 12,00 lei scrisă de PALEA Ana-Maria, tiparită la editura Paralela 45 face parte din colecția CAIETE DE VACANTA. Cartea poate fi livrată în circa 7 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.