Disponibilitate:  Ã®n stoc

PreÈ›:  49,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 336 pagini

ISBN: 9786067224627

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Dezvoltare personala

Descriere

Whakapapa. „AparÈ›ii acestui loc.” Whakapapa este o idee a culturii Maori, care întruchipează nevoia noastră umană, universală, de apartenență. Ea reprezintă totodată È™i o credință spirituală puternică – anume că fiecare dintre noi este parte a unui lanÈ› neîntrerupt È™i imposibil de distrus, format din oameni care împărtășesc o identitate È™i o cultură sacre.

Owen Eastwood plasează acest concept în centrul metodelor sale de maximizare a performanÈ›ei de echipă. În Belonging, autorul dezvăluie, pentru prima dată, crezul care l-a transformat într-unul dintre cei mai căutaÈ›i coachi pentru performanță, la nivel mondial. Owen aduce laolaltă idei profunde din povestea evoluÈ›ionistă È™i din înÈ›elepciunea ancestrală a Homo sapiens. El aruncă lumină asupra locurilor în care sunt aplicate aceste idei în întreaga lume, în contexte de înaltă performanță, cuprinzând un larg spectru de domenii: sport, afaceri, artă È™i armată.

Printre aspectele abordării unice demonstrate de Owen se numără: identificarea poveÈ™tii propriei identități, definirea unui scop comun, viziunea asupra succeselor viitoare, împărtășirea responsabilității, înÈ›elegerea „dansului tăcut” din interiorul grupurilor, stabilirea cadrului pentru descătuÈ™area talentului È™i convertirea diversității noastre în avantaj competitiv.


Comandă online Belonging : străvechiul cod al lui "împreună" la 49,00 lei scrisă de Mihaela Apetrei , Owen Eastwood, tiparită la editura Publica în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.