Disponibilitate:  în stoc

Preț:  47,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 368 pagini

ISBN: 9786060066194

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Thriller

Descriere

Câteodată, pentru că ești prieten cu o anumită persoană, ajungi să fii arestat, închis și torturat dincolo de orice limite. Doi spioni din timpul Războiului Rece – unul de la CIA și altul de la KGB – se întâlnesc. Ar trebui să se situeze pe poziții de adevărați dușmani. Totuși, relația care se dezvoltă între cei doi este complexă... și devin cei mai buni prieteni.
Cei mai buni inamici este o poveste adevărată, dulce-amară și, în același timp, tristă și înfricoșătoare, derulată de-a lungul ultimilor 50 de ani și bazată pe zeci de interviuri acordate de cei doi eroi, precum și pe nenumărate dosare desecretizate.

Cei mai buni inamici este un thriller fascinant și o poveste de iubire. Mai mult decât atât, este cea mai bună carte de acest fel și una adevărată!
Norman Ornstein, „American Enterprise Institute”


Comandă online Cei mai buni inamici. Povestea ultimului mare spion din Razboiul Rece la 47,00 lei scrisă de Gus Russo , Eric Dezenhall, tiparită la editura Rao Books în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.