Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  46,20 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): , , ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 224 pagini

ISBN: 9786065358829

Categorii: Carte nefolosită, Carte Școlară, Examene si concursuri

Descriere

Educația este cel mai bun dar pe care îl poți oferi copiilor. Pentru a reuși în viață, pentru a fi un bun cetățean, pentru a fi respectat de ceilalți trebuie să înveți. A fi bun este sinonim cu a te descoperi pe tine învățând de la cei mai buni.
Pentru a avea un randament în învățare, pentru a putea să îndrepți sau să optimizezi anumite aspecte ale învățării trebuie să dai teste. Fiecare test presupune un pas important în cunoaștere. Fiecare testare presupune munca zecilor de profesori care măsoară randamentul elevilor participanți la Concursurile Naționale organizate anua


Comandă online Istorie pentru examenul de bacalaureat şi admitere în învăţământul superior la 46,20 lei scrisă de LIVIU LAZAR , LAZAR Liviu , Felicia Galiceanu , Galiceanu Felicia, tiparită la editura Nomina în anul 2021. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Istorie pentru examenul de bacalaureat şi admitere în învăţământul superior nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.